fbpx
Print Friendly, PDF & Email
Chefkonsulent Anja Kjeldahl

Anja Kjeldahl

 

Chefkonsulent og supervisor

 

Nærværende, anerkendende og analytisk. Så kort og godt kan jeg beskrives.

 

Med mig som assisterende træner er du sikret alt det … og meget mere. Og så forstår jeg rent faktisk dine dagligdags udfordringer, for jeg har været der selv. Derfor ved jeg også, hvor vigtigt det er at kunne koble teorier med hverdagens handlinger – så det giver mening for dig og dine kolleger.

Kontakt Anja Kjeldahl på anjakjeldahl@albatros-supervision.dk eller på 23815474

Supervision handler om dig og jer

Min hverdag er fyldt med ledersparring, gruppesupervision og ledelsessupervision. Supervision giver mulighed for koordinere opgaveløsningen og samarbejdet mellem kolleger. Jeg er optaget af at vi arbejder med tydelige udfordringer og problemstillinger – og af at vi gennem refleksion finder nye handlemuligheder.

 

Jeg har siden 2007 hjulpet en lang række arbejdspladser, herunder jobcentre, døgninstitutioner, boligforeninger, skoler, familieafdelinger og misbrugscentre.

 

Min mangeårige indsigt i kommunale og regionale arbejdsforhold kommer mine supervisionskunder til gode, for jeg forstår både de praktiske forhold og de organisatoriske, strategiske og politiske udfordringer.

 

Jeg er uddannet socialrådgiver og har arbejdet kommunalt i en årrække. Derudover har en en master i læreprocesser og en 2 årig supervisoruddannelse.

 

Som underviser

Som underviser på Albatros-Supervisions kompetencegivende uddannelse i supervision, har jeg ry for at gøre komplicerede teorier simple og koble dem til din praksis. På uddannelsen møder du kun teorier, du kan bruges i praksis.