fbpx
Print Friendly, PDF & Email
Dorte Jark freelancekonsulent

Dorte Jark

 

Konsulent og supervisor

 

Størstedelen af mit arbejdsliv har været centreret omkring utraditionelle læringsformer og faglig/social støtte og udvikling af børn, unge og deres familier.

 

Jeg ved, hvor kompliceret en hverdag kan være, og hvor stor betydning det har, at du har en at tale med – og en at udvikle dig med.

Kontakt Dorte Jark på telefon 86185755

Supervision handler om respekt

Nærmest uanset supervisionssituationen, drejer det sig om at skabe og udvise respekt. Respekt omkring din kerneopgave, dit arbejde og dig som menneske.

Jeg bruger min veludviklede empati til at skabe de rette rammer – og jeg sætter en ære i at formidle godt og inspirerende.

 

Jeg er særligt stærk på supervision for special-området, hvor jeg trækker på min viden som supervisor og psykoterapeut for både voksne og børn.

 

Kommunikation, relations- og terapeutisk behandlingsarbejde er omdrejningspunktet for min supervision, og jeg bruger mine egne erfaringer på specialskoleområdet i supervisionen af og med specialskolelærere, specialpædagoger, hjemmevejledere og andre, der har tilknytning til special-området.

 

En stor del af supervision handler om konflikthåndtering, hvor jeg ser et interessant potentiale til udvikling og til at lære sig selv – og gruppen – bedre at kende.

 

Hvis du tillader dig at blive i konflikten og afdække, hvad det handler om sammen med andre, så opnår du at blive tydelig i din kommunikation og at opbygge en endnu tættere relation til dine kolleger.

 

Jeg er uddannet psykoterapeut og har desuden en bachelor i sociologi og pædagogik fra RUC.