fbpx
Print Friendly, PDF & Email

Henrik Thomsen

 

Chefkonsulent og medejer

 

Jeg trækker på min mangeårige indsigt i kommunale og regionale arbejdsforhold. Det er alt fra det praktiske og organisatoriske til det strategiske og politiske niveau.

 

I supervision og udvikling af faglighed og arbejdsplads skal du ikke undervurdere nogle af disse aspekter. De betyder alle noget for, hvordan hverdagen er skruet sammen, og hvor fokus er på den enkelte arbejdsplads.

Kontakt Henrik Thomsen på mail eller på 21450893

Supervision handler om hele organisationen

Det er netop de vilkår, du hver dag står i, der er afgørende for, hvordan supervision skal udføres på din arbejdsplads. Og det er dine vilkår, der danner rammen for, hvordan du og dine kolleger kommer godt videre, med fokus på kerneopgaven og jeres fælles faglige formål.

 

Jeg har et skarpt blik for, hvad der kan skabe produktive forstyrrelser og gode omstændigheder for udvikling.

 

Jeg har en baggrund som klubpædagog – og en master i Voksenuddannelse og HR. Jeg har 20 års erfaring med at arbejde som proceskonsulent og med ledersparring- og supervision, og ledelses- og organisationsudvikling.

 

Min baggrund som tidligere medarbejder i det kommunale, min tid i fagbevægelsen og som udviklingskonsulent i det offentlige har givet mig en dyb indsigt i, hvordan en arbejdsplads fungerer.

 

Jeg tilbyder ledersparring – men ikke egentlig supervision. Hvis du er nysgerrig på, hvornår jeg trækker i proceskonsulenttrøjen, så besøg vores søsterside Go’Proces.