fbpx
Print Friendly, PDF & Email
Grafisk facilitator og underviser- Karina Falkenlove Elbech -

Karina Falkenløve Elbech

 

Konsulent og Grafisk facilitator

 

Relevant og håndgribeligt er nøgleordene for mig, når jeg underviser i grafisk supervision.

 

Min erfaring med grafisk facilitering i samtaler sætter jeg i spil sammen med mine kursister.

Kontakt Karina Falkenløve Elbech på mail eller på 30513054

Supervision og grafiske skitser

Jeg leder kurserne grafisk supervision under det mantra, at det ikke handler om at kunne tegne pænt, men effektivt.

 

Supervision kan åbne op for svære emner og den strukturerede samtale skal derfor altid gå forrest.

Men med grafiske redskaber i værktøjskassen forsøger jeg at demonstrere, hvordan vi som supervisorere kan tegne, skrive og samtale på én gang – for at give supervisanden de bedste mulige forhold at arbejde i.

 

 

Som underviser

Som underviser, er det vigtigt for mig at formidle grafisk supervision som et understøttende værktøj til samtalen og ikke som en specifik tegnekompetence. Og det er dét vi træner på kurserne i grafisk supervision.

 

Jeg har de seneste år undervist adskillige forskellige faggrupper i grafisk facilitering og har taget en efteruddannelse i grafisk facilitering i Irland.