fbpx
Print Friendly, PDF & Email
Salgschef Martin Aastrup Søborg

Martin Aastrup Søborg

 

Salgschef

 

Som salgschef hos Albatros-Supervision er min fornemmeste opgave, at hjælpe vores erfarne konsulenter med at gøre opmærksom på vores ydelser, overfor potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Kontakt Martin Aastrup Søborg på martinsoeborg@goproces.dk eller 2046 3560

Supervision, samarbejde og sparring

Jeg har mere end 15 års erfaring med salg og min fornemmeste opgave er, at formidle vores ydelser bredt ud til potentielle kunder. Jeg fokuser på at udvikle vores eksisterende ydelser, samt finde på nye ideer. Det i et samarbejde med vores konsulenter og ud fra alle de snakke jeg har med vores kunder. Derudover hjælper jeg med sparring for vores konsulenter omkring salgsprocessen.

 

Jeg elsker at bruge tid sammen med venner, familie og ikke mindst min kæreste og vores dejlige datter.

 

I min fritid prøver jeg desuden at finde tid til padel tennis, en tur i hav kajakken og ikke mindst golf.