fbpx
Print Friendly, PDF & Email
Mia Søiberg medejer og chefkonsulent hos Albatros supervision

Mia Søiberg

 

Chefkonsulent og medejer

 

Hos Albatros-Supervision er min fornemmeste opgave at sørge for, at den supervision Albatros-supervisorerne yder altid har fokus på kerneydelsen.

 

Jeg har fokus på supervisorernes faglighed og vores fælles tilgang til supervision som et stærkt værktøj for faglig udvikling i de organisationer, vi arbejder med.

Kontakt Mia Søiberg på mail eller på 24458770

Supervision handler om mennesker

Supervision handler i særdeleshed om at understøtte, at mennesker kontinuerligt arbejder sammen og fokuserer på den fælles kerneopgave. At de kan tale sammen, udvikle sig og rumme hinanden.

 

Som leder kan du selv deltage

Jeg anbefaler ofte, at lederen i en given organisation deltager i supervisionen. Måske ikke hver eneste gang, men når det er vigtigt og nødvendigt, for at medarbejderne kan komme videre med deres arbejdsopgaver på en meningsfuld måde.

 

Jeg har selv mange års træning i at bevæge mig på alle niveauer af en organisation, og som leder, har jeg selv hånden på kogepladen. Det giver mig dyb respekt og forståelse for de udfordringer, andre ledere står overfor. Som leder af Albatros-Supervision tilbyder jeg i ledersparring – men jeg laver ikke egentlig supervision.