fbpx
Print Friendly, PDF & Email
Søren Aahus konsulent og supervisor

Søren Aahus

 

Konsulent og supervisor

 

Hele mit arbejdsliv har været centreret om relationsarbejde.

 

Jeg arbejder hele tiden på at kunne motivere og inspirere andre til at gå veje, som de måske ikke selv havde set var mulige.

Kontakt Søren Aahus på telefon 86185755

Supervision handler om nysgerrighed

For mig handler supervision om at bevare og udfordre sin nysgerrighed. At se situationen eller problemstillingen fra andre vinkler og turde vove handle på nye måder. Jeg møder dig dér, hvor du er, og skaber et trygt og fortroligt rum, hvor respekten for forskelligheder giver plads til mangfoldige tanker og idéer.

 

I supervisionen er jeg nærværende og opmærksom. Med udgangspunkt i netop dine arbejdsrelaterede udfordringer, bidrager jeg i at bringe dig videre på bedst mulig vis.

 

Som uddannet supervisor hos Albatros-supervision har jeg en solid erfaring. Læring og udvikling sker bedst i relationen til andre. Jeg mener at supervision er med til at skærpe opmærksomheden på dine arbejdsopgaver og give et fagligt fælles sprog for dig og dine kolleger.

 

Som underviser

Jeg deler meget gerne ud af min brede erfaring og viden indenfor dagtilbudspædagogik og specialpædagogik. Hvad enten jeg underviser, eller stiller mig til rådighed for sparring og supervision, er det for mig centralt at teori er meningsfuldt og anvendeligt i praksis. I min praksisnære tilgang ligger også et antropologisk blik, hvor arbejdspladskulturen og dagligdags måder at gøre tingene på, kan blive vendt lidt på hovedet.