fbpx
Print Friendly, PDF & Email
Trine Teglhus

Trine Teglhus

 

Chefkonsulent og supervisor

 

Passioneret og kontant er to af de ord, der bedst betegner min tilgang til supervision.

 

Min mangeårige indsigt i kommunale og regionale arbejdsforhold er med til at guide mit arbejde med dig, dine kolleger og din leder.

Kontakt Trine Teglhus på mail eller på 23245474

Supervision handler om kerneopgaven

Når jeg superviserer er jeg optaget af ordentlighed i samtalen – og af at optimere samarbejdet på jeres arbejdsplads. Det er værdifuldt når supervisionen giver jer rum og tid til at fokusere på kerneopgaven. Det kan give jer flere handlemuligheder og hjælpe jer med at være koordinerede og afstemte i hverdagen.

 

Er du leder, kan du bruge mig til sparring og supervision på dit ledelsesarbejde. Jeg forstår de mange forskellige aspekter af dit arbejde, fra det praktiske og organisatoriske til det strategiske og politiske. Du får højnet dit faglige niveau gennem situeret læring – og det kan du have stor glæde af fx når du dagligt oplever krydspres.

 

Jeg er kandidat i interpersonel organisationskommunikation og har en 2 årig efteruddannelse som supervisor.

 

Som underviser

Vælger du at uddanne dig som supervisor hos Albatros-Supervision, vil du møde mig som en af underviserne på den kompetencegivende uddannelse. Her trækker jeg på egne erfaringer med individuel supervision i grupper, på læring og relationelle processer.